Співвідношення теоретико-філософського та історико-художнього компонентів тексту навчального видання з культурознавства - Фіялка, Світлана Б.; Fiialka, S. B. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Запропоновано принцип конструювання навчального видання з культурознавства у вигляді двох взаємодоповняльних інформаційних блоків – теоретико-філософського та історико-художнього. Наведено орієнтовні схеми їх змістового наповнення. The article desribes the way of building culturology textbooks as correlation between philosophic-theoretical and historical-artistic information components and offers possible structure of their content.
Correlation between philosophic-theoretical and historical-artistic components of text in culturology textbooks
Keywords: навчальне видання; textbook; культурознавство; culturology; текст; text; компоненти тексту; components of the text