Динаміка показників сили м’язів плечового пояса та рухливості в плечових суглобах учнів 10–11-х класів. - Ніколаєв, Ю. М.; Демидюк, Р. І.; Nikolaev, Y. M.; Demydyuk, R. І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Стаття присвячена вивченню питання розвитку сили м’язів плечового пояса й рухливості в плечових суглобах в учнів 10–11-х класів на заняттях із фізичної культури. The article is devoted to the study of the question of development of force of muscles of humeral belt and mobility in the humeral joints of pupils of 10−11 classes on the lessons of physical culture.
Dynamics of Indexes of Force of Muscles of Humeral Belt and Mobility in the Humeral Joints of Pupils 10−11 Classes.
Keywords: сила м’язів; рухливість; плечовий суглоб; учні 10–11-х класів; force of muscles; mobility; humeral joint; pupils of 10−11 classes