Практична психологія: методичні рекомендації до організації навчально-дослідницької діяльності та написання наукових робіт здобувачами вищої освіти - Мушкевич, Мирослава Іванівна; Хлівна, Олександра Миколаївна; Федоренко, Раїса Петрівна; Магдисюк, Людмила Іванівна; Клюйко, Леся Федорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Розглянуто питання взаємозв’язку методології, методів та методики психологічного дослідження та висвітлено різноманітні класифікації методів психології. Описано специфіку методологічних проблем у теоретичній, практичній психології. Методичні рекомендації до організації навчально-дослідницької діяльності та написання наукових робіт здобувачами вищої освіти відповідають вимогам до написання такого типу робіт і розраховані на студентів факультету психології ВНУ імені Лесі Українки.
Keywords: Методологія організації наукового дослідження у практичній психологі; етапи проведення наукового дослідження; Вимоги до змісту ВКР; 159.9:001.817(072)