Екологічна складова в системі управління економічною безпекою підприємства: цільові орієнтири, принципи, критерії - Черчик, Лариса (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено екологічну складову в системі управління економічною безпекою підприємства: цільові орієнтири, принципи, критерії
Keywords: економічна безпека підприємства; екологічна складова