Система цільового середовища за В.О. Сухомлинським - Мельник, Ірина Миколаївна; Семенюк, Марія Панасівна; Melnyk, Iryna M.; Semeniuk, Mariia P. (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2008)
У статті висвітлюються компоненти цільового середовища, створеного В.О.Сухомлинським у Павлиші. The article lights up the components of a particular environment created by V.О.Suhomlinsky in a village of Pavlysh.
The components of a particular environment created by V.О.Suhomlinsky
Keywords: цільове середовище; вчитель початкової школи; Василь Сухомлинський