Захист інформації: програма нормативної навчальної дисципліни - Глинчук, Людмила Ярославівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни “Захист інформації” орієнтована на специфіку підготовки бакалавра галузі знань 12 “Інформаційні технології”, спеціальності 122 “Комп’ютерні науки та інформаційні технології”, за освітньо-професійною програмою “Комп’ютерні науки та інформаційні технології. Рекомендовано викладачам та студентам факультетів вищих навчальних закладів напряму програмне забезпечення.
Keywords: захист інформації; батьківський контроль; віруси, антивіруси; плагіат; авторське право; інформаційна безпека; управління паролями