Етапи проведення економічного аналізу фінансових результатів - Павелко, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено етапи проведення економічного аналізу фінансових результатів
Keywords: економічний аналіз; фінансові результати