Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт підготовки магістра - Пріма, Раїса Миколаївна; Пріма, Дмитро Анатолійович; Десятник, Катерина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації розроблено з метою надання допомоги здобувачам вищої освіти у виконанні, оформленні випускних кваліфікаційних робіт та підготовці до захисту. Вони розкривають основні етапи роботи над дослідженням, їх зміст, структуру кваліфікаційного проєкту, вимоги до оформлення, процедуру захисту, критерії оцінювання, рекомендовану літературу, зразки оформлення окремих елементів.
Keywords: кваліфікаційна робота; наукове дослідження; вимоги до виконання; етапи дослідження; структура кваліфікаційної роботи; вимоги до оформлення; критерії оцінювання; 378.2:001.891(072)