Інструменти диджитал-маркетингу як складової цифрової економіки - Бегун, Світлана Іванівна (My University, 2024)
В сучасних умовах здійснюється перехід не лише від традиційного маркетингу до інтернет-маркетингу, але й перехід останнього до цифрового (диджитал) маркетингу, що дозволяє взаємодіяти з конкретними сегментами ринку як у реальному, так і віртуальному середовищі за допомогою відповідних цифрових каналів, методів та інструментів
Keywords: диджитал-мркетинг; цифрова економіка