Особливості бачення простору в малій прозі Емми Андієвської та Інгеборг Бахманн: філософські та психологічні виміри - Зимомря, Іван; Zymomria, Ivan (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Висвітлено позицію щодо місця художнього простору в текстах малої прози Емми Андієвської та Інгеборг Бахманн крізь призму філософських і психологічних вимірів. . In the article the position as to the place of fiction spaciousness in the short stories of Emma Andiyevska and Ingeborg Bachmann through the prism of the philosophical and psychological dimensions is outlined
The Specifics of Vision of Spasiousness in the Short Stories of Emma Andiyevska and Ingeborg Bachmann: the Philosophical and Psychological Dimensions
Keywords: мала проза; short stories; філософічний вимір; philosophical dimensions; психологічний вимір; psychological dimensions