Тенденції розвитку світової енергетики та енергобезпека держав - Алламі Хайдар Абдулагамеед Ашур; Гринюк, Т. А.; Allami, H. А. А.; Gryniuk, T. А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглядаються тенденції розвитку світової енергетики, ризики та загрози окремих держав, питання безпеки. We consider world energy trends, risks and threats to individual countries, the issue of security.
Trends in World Energy and Energy Security of Countries
Keywords: енергетика; енергетичні ресурси; енергоспоживання; безпека; energy; energy resources; consumption of electricity; security