Силабус пропедевтичної практики (психолога-стажиста) - Мудрик, Алла Богданівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (My University, 2020)
Метою пропедевтичної практики (психолога стажиста) є оволодіння студентами сучасними методами і формами організації діяльності в галузі їх майбутньої професії, формування у них професійних умінь і навичок професійної діяльності, опрацювання прикладних алгоритмів вирішення конкретних завдань, що виникають в різних галузях застосування психологічних знань.
Keywords: функціональні обов’язки психолога установи; діяльність практичного психолога в установі (організації)