Твердотільне параметричне моделювання - Замуруєва, Оксана Валеріївна; Коровицький, Андрій Михайлович; Булік, Юрій Володимирович; Ольхова, Наталія Володимирівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Курс лекцій призначений для освоєння студентами ВНЗ основ проектування в Рrо/ENGINEER, ознайомлення з основними модулями і командами системи, що забезпечує якісну підготовку фахівців природничих і інженерних спеціальностей. Програмний продукт Pro/ENGINEER широко розповсюджена повнофункціональна система автоматизованого проектування високого рівня, що охоплює весь цикл «конструювання – виробництво» у машинобудуванні і побудована на оригінальній технології параметризації Proven Technology. На численних прикладах показані функціональні можливості програми з моделювання 2D- і 3D-об’єктів. Структура видання охоплює навчальні дисципліни «Інженерна графіка», «Основи технічної інформатики», «Методики розробки проектів», «Технічне проектування», й містять набір матеріалів необхідних для організації повноцінної аудиторної та самостійної роботи студентів. Навчальне видання відповідає чинним навчальним програмам підготовки й рекомендовано студентам спеціальностей 014 Середня освіта (фізика), 104 Фізика та астрономія, 105 Прикладна фізика та наноматеріали, 151 Автоматизація та комп’ютерно-орієнтовані технології.
Keywords: Рrо/ENGINEER; Creo 3.0; Двомірне проектування; Створення креслень