Економіка та організація біржової діяльності : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Лялюк, Алла Миколаївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Методичні вказівки до практичних робіт містять перелік питань, типові задачі для розгляду на практичних заняттях, список літератури
Рекомендовано студентам 1 (на базі молодшого спеціаліста) та 3 курсів галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітньої програми «Економіка підприємства»
Keywords: біржа