Інвентаризація садово-паркових об’єктів : методичні рекомендації до лабораторних робіт - Кичилюк, Олександр Володимирович; Гетьманчук, Анатолій Іванович; Войтюк, Василь Петрович; Андреєва, Валентина Вікторівна; Kychyliuk, Oleksandr V.; Hetmanchuk, Anatolii I.; Voitiuk, Vasyl P.; Andreieva, Valentyna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У рекомендаціях наведено загальні відомості, типові зразки документації та основні нормативно-довідкові дані, які стосуються інвентаризації зелених насаджень в населених пунктах України та поза їх межами. Рекомендовано студентам 4 курсу біологічного факультету напряму підготовки 6.090103 – «Лісове та садово-паркове господарство» (спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» за новим «Переліком галузей знань та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти», затвердженим Постановою КМУ від 29 квітня 2015 р. № 266).
Keywords: інвентаризація; inventory; зелені насадження; greenery stands; рекреаційні ліси; recreation forest; зелені зони; green belt