Методичні рекомендації до написання рефератів, курсових, дипломних та магістерських робіт у вищому навчальному закладі - Яцишин, Михайло Михайлович; Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, M.; Yatsyshyn, N. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Методичні рекомендації, складені на основі нормативно-правових документів, визначають уніфіковані і апробовані практикою вимоги до написання рефератів, курсових, дипломних та магістерських робіт у вищому навчальному закладі.
Зміст : Вступні зауваження 5 ; Організація написання рефератів та курсових робіт 7 ; Реферат 7 ; Курсова робота 11 ; Дипломна, магістерська робота 13; Дипломна та магістерська робота як різновид державної атестації 13 ; Мета та завдання випускних кваліфікаційних робіт 14 ; Порядок визначення і затвердження тематики дипломних (магістерських) робіт 15 ; Порядок призначення і затвердження наукових керівників 16 ; Організаційні етапи написання дипломної та магістерської роботи 17 ; Контроль за виконанням випускної кваліфікаційної роботи 18 ; Вимоги до структури випускних робіт 20 ; Вимоги до змісту випускних кваліфікаційних робіт 20 ; Обсяги випускних кваліфікаційних робіт 20 ; Вимоги до структури кваліфікаційних робіт 20 ; Вимоги до оформлення випускних кваліфікаційних робіт 25 ; Загальні вимоги до оформлення дипломних (магістерських) робіт 25 ; Оформлення розділів (підрозділів) 25 ; Нумерація 26 ; Вимоги до оформлення ілюстрацій, таблиць та додатків 27 ; Загальні правила цитування та посилання на використані джерела 29 ; Підготовка, порядок та процедура захисту випускних кваліфікаційних робіт 31 ; Попередній захист дипломних та магістерських робіт 31 ; Рецензування кваліфікаційних робіт 31 ; Підготовка роботи до захисту 32 ; Оцінювання кваліфікаційних робіт 34 ; Порядок зберігання випускних кваліфікаційних робіт 35 ; Список використаних джерел 36 ; Додатки 37.