Einführung in die deutsche Sprache der Wissenschaft: методичні рекомендації для магістрів й аспірантів - Бєлих, Оксана Миколаївна; Близнюк, Людмила Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні рекомендації призначені для магістрів, які вивчали німецьку як спеціальність й для аспірантів, які вивчали німецьку мову не як спеціальність та мають намір поглибити свої знання німецької граматики з метою отримання практичних навиків читання, перекладу, розуміння та реферування наукових текстів.
Keywords: 811.112.2’276.6’36(072)