Колмогоровські поперечники класів $ $ B_ {{p,\theta}}^{\varOmega} $ $ періодичних функцій багатьох змінних в просторі $L_q$ - Solich, Kateryna; Соліч, Катерина (Інститут математики НАН України, 2012)
Одержано точні за порядком оцінки колмогоровських поперечників класів $B^{\Omega}_{p,\theta}$ періодичних функцій багатьох змінних у просторі $L_{q}$ при $1\leq p,\,q\leq\infty$.
Keywords: колмогоровські поперечники; класи $ $ B_ {{p,\theta}}^{\varOmega} $ $