Релятивне й абсолютне у політичній діяльності (за незакінченими замітками Л. Косач з приводу статті М. Ганкевича “Політика і етика”) - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O. M. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2006)
Здійснено спробу інтерпретації незакінченої публіцистичної студії Лесі Українки „Політика і етика” (на основі принципів методології вчень про синергетичні системи). The attempt of the interpretation of Lesya Ukrainka’s unfinished publicistic item“Politics and Ethics” (on the basis of methodology principles of “studying about sphere”).
RELATIVE AND ABSOLUTE IN THE POLITICAL ACTIVITY. (due to L. Kosach’s unfinished review apropos of M. Hankevych’s article “Politics and Ethics”)
Keywords: релятивне; абсолютне; політика; мораль; влада; ідеал; догма; публіцистика; relative; absolute; politics; moral; power; ideal; dogma; publicism