Самостійна постановка питань та завдань як фактор забезпечення успішного формування вмінь і навичок студентів до самостійних занять фізичними вправами - Матвієнко, М.; Хасанов, М.; Кузьмін, К.; Matviienko, M.; Kuzmin, K.; Khasanov, M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті висвітлено погляд авторів на використання задачного підходу в підготовці студентів до самостійних занять фізичними вправами через активізацію навчально-пізнавальної й дослідницької діяльності та реалізацію організаційних здібностей The article highlights the author’s opinion on the use of task approach to students’ preparation for independent physical exercises through the activization of educational, cognitive and research activity and realization of organizational abilities.
The Independent Statement of Questions and Tasks as a Factor of Successful Formation of Students’ Skills and Abilities to Independent Physical Exercises
Keywords: самостійні заняття; фізичне виховання; формуваня вмінь; контроль; independent exercises; physical education; formation of skills; control