Психофізіологія - Грицюк, Ірина Михайлівна; Hrytsiuk, Iryna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У навчально-методичному виданні розглянуто основні тематичні розділи курсу «Психофізіологія», запропоновано питання для самоконтролю, завдання для самопідготовки, короткий курс лекцій, список основної літератури. Запропоновані матеріали допоможуть студентам у засвоєнні навчального матеріалу. Даний посібник розрахований на студентів психологічних відділень та факультетів психології класичних університетів і повністю відповідає нормативам Міністерства освіти та науки України щодо підготовки фахівців-психологів.
Psychophysiology