Вплив фізичних навантажень на зміни електрокардіологічних і гематологічних показників у тренованих і нетренованих спортсменів - Валецький, Ю.; Валецька, Р.; Петрик, О.; Valetskii, Y.; Valetska, R.; Petryk, E. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Наведено результати досліджень електрокардіологічних показників і гематологічні зміни, які виявляються під час інтенсивної тренувальної роботи тренованих і нетренованих спортсменів різних видів спорту, що можуть допомогти виявити ступінь тренованості. The results of electrocardiological indexes and hematological changes that occur in case of intensive exercising of trained and untrained sportsmen engaged in various sports are analyzed.
Influence of Physical Exercises on Changes of Electrocardiological and Hematological Indexes of Trained and Untrained Sportsmen
Keywords: треновані й нетреновані спортсмени; електрокардіологічні показники; гематологічні дослідження; trained and untrained sportsmen; electrocardiological indexes; hematological investigation