Звітність підприємств: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної нормативної дисципліни “Звітність підприємств” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності «Облік і аудит» денної форми навчання.
Keywords: Звітність; фінансова звітність; облік; користувачі звітності; accounting; financial reporting; reporting users