Основи наукових досліджень в соціальній роботі: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Гунько, Степан Олександрович; Hunko, Stepan O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Метою викладання навчальної дисципліни “Основи наукових досліджень в соціальній сфері” є формування у студентів знань, умінь та навичок, необхідних для проведення емпіричних наукових досліджень.
Програма навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень в соціальній сфері» підготовки бакалавра, галузі знань 23 Соціальна робота, спеціальності 231 Соціальна робота, за освітньої програмою Організатор освітньо-педагогічної діяльності в соціумі, соціальний педагог, педагог-організатор
Keywords: Теоретичні основи наукових досліджень; Метод спостереження; Метод анкетування; Методи соціометрії