SMM стратегії у формуванні іміджу організації: соціологічний аналіз - Поліщук, Уляна Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Здійснено соціологічний аналіз іміджу організацій у соціальних медіа з метою розкриття його впливу та ефективності. Результати дослідження виявили, що соціальні медіа є ключовим інструментом для формування та підтримки іміджу організацій, а також покращення їхньої взаємодії з аудиторією. Застосування соціологічних інструментів для вимірювання ефективності SMM стратегій підкреслило їхню важливість для ідентифікації ключових метрик та факторів успіху. Наукова новизна полягає у виявленні ключових аспектів взаємодії іміджу організацій з аудиторією у соціальних медіа та розробці рекомендацій щодо покращення цих процесів. Також полягає в комплексному підході до аналізу взаємодії іміджу організацій з аудиторією у соціальних медіа. Практичне значення: результати дослідження можуть бути використані менеджерами для ефективного формування та підтримки позитивного іміджу організації у соціальних медіа. Зокрема, розроблені рекомендації щодо SMM-стратегій можуть допомогти підприємствам швидко адаптуватися до змін ринку та споживчих настроїв, що є критично важливим у умовах високої конкуренції.
Keywords: імідж організації; соціальні медіа; SMM-стратегії; сприйняття аудиторії; соціологічний аналіз; користувачі; маркетингові стратегії; соціологічні підходи; соціологічні методи