Безпека життєдіяльності - Грицюк, Ірина Михайлівна; Ращинська, Лариса Іванівна; Шишкіна, Христина Юріївна; Hrytsiuk, Iryna M.; Rashchynska, Larysa I.; Shyshkina, Khrystyna YU. (My University, 2014)
У методичних рекомендаціях до курсу викладено мету вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності», загальні вимоги до підготовки студентів, представлені опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних та практичних занять, ситуаційні завдання до практичних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання та завдання для самоконтролю, питання для підготовки до заліку (екзамену), критерії оцінювання знань, тестові завдання для самостійної перевірки знань та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання.