Пунктуаційний знак як елемент семантико-стилістичного увиразнення текстів псалмів - Андрощук, Наталія Степанівна; Androshchuk, N. S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Простежено особливості використання пунктуаційних знаків у семантичній структурі псалмів. З’ясовано типологію семантичного навантаження найчастотніших розділових знаків: знака оклику, трьох крапок, знака оклику і трьох крапок. Встановлено роль пунктуаційних знаків як стилістичного елемента увиразнення текстів псалмів. . The paper traced the peculiarities of punctuation in the semantic structure of the Psalms. Typology of semantic load most frequent punctuation marks: exclamation point, three dots, exclamation point and three points. The role of punctuation as a stylistic element of expressiveness of Psalms.
Пунктуационный знак как элемент семантико-стилистического подчеркивания текстов псалмов
Punctuation Mark as a Stylistic Element Semantic Expressiveness of the Texts of Psalms
Keywords: пунктуаційний знак; семантичне навантаження; стилістична увиразненість; псалми; punctuation sign; semantic loading; stylistic uviraznenist’; Psalms