Музичий менеджмент і маркетинг: робоча програма вибіркової навчальноїдисципліни - Ігнатова, Лариса; Ihnatova, Larysa (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Курс «Музичного менеджменту і маркетингу» розглядається як складова менеджменту соціокультурної діяльності і загального менеджменту, а також він орієнтований на вивчення такого явища як шоу -бізнес, що належить одночасно і до комерційної, економічної сфери діяльності.
Робоча ирограма навчальної дисципліни «Музичний менеджмент і маркетинг» для студентів спеціальності 7.02020401 «Музичне мистецтво»
Keywords: музичний менеджмент; зміст управлінської діяльності; шоу-бізнес