Рефлекси етимологічних *ę, *ǫ в західнополіських фольклорних текстах - Грицевич, Юрій Васильович (Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького, 2019)
Статтю присвячено опису рефлексів етимологічних *ę, *ǫ в західнополіських говірках на матеріалі фольклорних текстів.
Keywords: рефлекси; етимологічний голосний; Західне Полісся; фонетика; тексти фольклору