Обгрунтування страхування та переміщення у фізичній терапії та ерготерапії засобами адаптивного обладнання. - Грейда, Наталія; Кондзерська, Вероніка (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Ефективність вибору необхідного адаптивного засобу для страхування та переміщення здійснюється фізичним терапевтом чи ерготерапевтом і залежить від серйозності та характеру захворювань або травм, від віку та загального стану пацієнта, від тривалості та місця використання. Найчастіше буває так, що реабілітація після травм починається зі звичайних милиць, потім пацієнт переходить на ліктьові, і завершується процес відновлення останнім етапом з ходунками та палицею.
Keywords: страхування та переміщення; адаптивне обладнання