Розвиток корпоративних інтегрованих суб’єктів господарювання в аграрному секторі економіки - Гуторов, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено розвиток корпоративних інтегрованих суб’єктів господарювання в аграрному секторі економіки
Keywords: аграрний сектор; корпоративні інтегровані суб’єкти господарювання