Особливості управління людськими ресурсами - Баган, Н.; Співак, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено особливості управління людськими ресурсами
Features of human resources management
Keywords: людські ресурси; управління персоналом