Теорії медіа-освіти - Онкович, Ганна В.; Onkovіch, G. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Медіа-освіта, проголошена ЮНЕСКО одним із пріоритетних напрямів у педагогіці ХХІ століття, досить впевнено входить у коло сучасних гуманітарних наук як інтегративна дисципліна. Це засвідчують теорії медіа-освіти, творці яких представляють різні галузі наукового знання. Media Education, declared by UNESCO as one of the priority directions in the pedagogy of the XXI century, is confident enough in terms of modern humanities as an integrative discipline. This is evidence of media education theories, the creators of which represent various fields of science.
Theory of Media Education
Keywords: медіа-освіта; media education; теорії медіа-освіти; theory of education; медіа-дидактика; theory of media education; медіа-дидактична теорія освіти; theory of media didactics; медіа-дидактична теорія медіа-освіти; technologies of media education