Теоретичні передумови формування культури здоров’я студентів - Цимбалюк, Сергій Миколайович; Tsymbaliuk, Serhii M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
У тезах розкривається проблема формування культури здоров’я та підвищення рівня усвідомлення студентами її значимості. Проведений аналіз і систематизація існуючих підходів до визначення передумов формування культури здоров’я. Результатами проведеного дослідження стало визначення основних негативних чинників, що посилюють низький рівень культури здоров’я та визначення трьох основних груп передумов її формування в залежності від середовища життя і діяльності особистості. In theses problem reveals a culture of health and raising awareness of the importance of students. The analysis and systematization of the existing approaches to determine the prerequisites of health culture. The results of the study was to determine the major negative factors that increase the low level of health culture and identification of the three main groups preconditions of its formation, depending on the environment and the life of the individual.
Background of a culture of health of students.
Keywords: культура здоров’я; здоровий спосіб життя; передумови формування культури здоров’я; студенти; педагогічні умови; culture of health; healthy lifestyle; culture of health prerequisites; students; pedagogical conditions