Діяльність Музею мистецтв при Всеукраїнській академії наук у 1920-х рр. - Борис, Тетяна Петрівна; Борис, Татьяна Петровна; Borys, Tatyana Petrivna (My University, 2014)
The main directions and forms of researching and popularizing work of the Art Museum by the Academy of Sciences are ascertained in the article. У статті висвітлюються основні напрями та форми науково-дослідної та популяризаторської діяльності Музею мистецтв, який функціонував при Всеукраїнській академії наук. В статье освещаются основные направления и формы научно-исследовательской и популяризаторской деятельности Музея искусств, который функционировал при Всеукраинской академии наук.
Work of the Art Museum by the Ukrainian Academy of Sciences in 1920-s
Деятельность Музея искусств при Всеукраинской академии наук в 1920-х гг.
Keywords: the Art Museum; Музей мистецтв; the Ukrainian Academy of Sciences; Всеукраїнська академія наук; lecture; лекція