Фонетичний курс французької мови: методичні рекомендації - Станіслав, Ольга Вадимівна; Stanislav, Olha V. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2006)
Пропоновані методичні рекомендації з фонетичного курсу французької мови адресовані студентам, які вивчають французьку мову як другу іноземну, а також всім бажаючим поліпшити свою вимову. До розробки увійшли 18 лабораторних робіт та тренувальні вправи із корекції звуків. Proposed methodological paper is adressed to the students, who learn French as the second foreign language and to evrebody, who wants to reach his pronunciation. The paper concerns 18 laboratory works and training exercices of pronunciation.
Keywords: фонетична будова французької мови; голосні звуки; фонетичні вправи; особливості вимови; the phonetical structure of French language; the sounds; phonetic exercises; the particularites of pronunciation