Вмотивованість англійських юридичних термінів-антонімів - Минзак, Олександр Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено зв’язку мотивації з термінологічною антонімією в англійській мові. Детально проаналізовано фонетичну, морфологічну та семантичну мотивації; запропоновано класифікацію антонімів на основі мотиваційних характеристик.
Мотивированность английских юридических теминов-антонимов
Motivation of English Legal Antonyms
Keywords: термін-антонім; внутрішня форма; симетрія/асиметрія; псевдомотивація; семантичне дерево