Експериментальні особливості нефікційного роману Трумена Капоте «З холодним серцем» на сюжетно-композиційному рівні - Чирва, Ю. О.; Chyrva, Y. O. (Волинськиий національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто особливості сюжету та структури роману Т. Капоте «З холодним серцем». У процесі дослідження виявлено, що відсутність жорсткої композиції пов’язана зі створенням образу головного героя. The article deals with the peculiarities of the plot and structure of the novel «In Cold Blood» by T. Capote. It is revealed in the research that the absence of the clear contexture is connected with the creation of the artistic image of the main character.
The Experimental Peculiarities of the Nonfiction Novel «In Cold Blood» by Truman Capote at the Level of the Plot and Contexture
Keywords: Т. Капоте «З холодним серцем»; сюжет; структура; есей; часо-просторова модель оповіді; кінематографізм; T. Capote «In Cold Blood»; plot; structure; essay; time and space model of the narrative; cinematography