Теорія соціального управління: програма нормативної навчальної дисципліни - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: Змістовий модуль І. Теорія та історія соціального управління Змістовий модуль ІІ. Система соціального управління
Програма навчальної дисципліни «Теорія соціального управління» для студентів галузі знань 0303 «Журналістика та інформація», спеціальності 7.03030301 “Видавнича справа та редагування”, 7.03030101 “Журналістика (пресова)”
Keywords: соціальне управління