Методика використання мобільних пристроїв в освітньому процесі з фізики у закладах загальної середньої освіти - Хабатюк, Тетяна Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Мобільний контент сьогодні відіграє значну роль освітньому процесі. Дослідження показують, що учні дуже зацікавлені у використанні смартфонів як доповнення до традиційного навчання, що значно підвищує залучення здобувачів освіти до процесу вивчення фізики Ряд авторів вважає, що ключем до інтеграції мобільних пристроїв в освітній процес є методологічна основа, що надає сенс, а сама по собі технологія не робить великого внеску в освіту . Питаннями методики використання мобільних пристроїв в освітньому процесі з фізики у закладах загальної середньої освіти займалися Є. В. Анедченко, Т. Л. Гончаренко, І. О. Золотарьова, А. М. Труш та багато інших.
Keywords: мобільний контент; фізика