Зміни фізичної підготовленості жінок першого зрілого віку під впливом занять з оздоровчої аеробіки - Синиця, Тетяна; Шестерова, Людмила; Синиця, Сергій; Synytsia, Tetiana; Synytsia, Sergiy; Shesterova, Liudmyla (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
У статті досліджено динаміку показників фізичної підготовленості жінок першого зрілого віку (21–35 років) під впливом занять з оздоровчої аеробіки, порівняно зміни цих показників між жінками, які займались оздоровчою аеробікою за експериментальною програмою, та тих, які займались оздоровчою аеробікою вдома самостійно. Підтверджено позитивні зміни показників фізичної підготовленості за системою КОНТРЕКС-2. The article examines the dynamics of indices of physical preparedness of women of the first mature age (21–35 years) under the influence of classes of health- improving aerobics. It was compared the changes of these indices among women who practice health-improving aerobics according with an experimental program and who practiced health–improving aerobics at home independently. It was proved positive changes of indices of physical preparedness according to the system KONTREX–2.
Changes in Physical Preparedness of Women of the First Mature Age Under the Influence of Health-improving Aerobics
Keywords: жінки; перший зрілий вік; фізична підготовленість; оздоровча аеробіка; КОНТРЕКС-2; women; first mature age; physical preparedness; health-improving aerobics; KONTREX-2