Методологія та організація наукових досліджень в галузі : методичні вказівки для практичної роботи - Ліпич, Любов Григорівня; Громко, Лілія Сергіївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Розроблено теми семінарських занять, практичні та тестові завдання з методології та організації наукових досліджень в галузі. Особливу увагу приділено математичним та статистичним методам наукових досліджень економічних явищ. Рекомендовано студентам п’ятого курсу денної та заочної форми навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітніх програм «Облік і аудит» та «Оподаткування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньої програми «Фінанси та кредит» спеціальності 073«Менеджмент» освітніх програм «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Управління інноваційною діяльністю» та «Управління фінансово-економічною діяльністю» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Економіка підприємства»
Keywords: наукові дослідження