Синантропізація флори урочища "Білий берег" Колківського лісництва (Маневицький район, Волинська область) - Гамалійчук, Людмила Анатоліївна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Hamaliichuk, Liudmyla A.; Kuzmishyna, Iryna I. (Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького, 2013)
Проведений структурний аналіз синантропних видів урочища «Білий берег» засвідчив переважання видів рослин з найкращими показниками для розвитку в нових умовах зростання і підтвердив необхідність подальших спостережень за їх розповсюдженням на території досліджуваного регіону.
Keywords: урочище «Білий берег»; синантропізація; флора; адвентивна фракція флори