Державна служба - Собко, Валентина Григорівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2016)
Подано бібліографічну інформацію, де розкриваються теоретичні основи державної служби, її принципи, моделі, основні напрями реформування. Рекомендовано книги, автореферати дисертацій, статті у продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях.
Keywords: бібліографічні видання; державна кадрова політика; державний службовець; етика державних службовців; 67я1