Деякі аспекти фізіології й патології перетренування - Валецький, Ю.; Валецька, Р.; Петрик, О.; Пантік, В.; Valetskii, Y.; Valetskaia, R.; Petryk, Y.; Pantik, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано аспекти фізіології й патології перетренування, рекомендовано профілактичні заходи. In the article the aspects of physiology and pathology of overtraining were analyzed and some of the preventive measures were recommended
Some Aspects of Physiology and Pathology of Overtraining.
Keywords: тренованність; перетренування; порушення кровообігу; дихальна аритмія; training; blood circulation abnormality; overtraining; respiratory arrhythmia