Прецедентні феномени у рекламному дискурсі (на матеріалі банерної реклами) - Крутько, Т. В.; Krutko, T. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено аналізу прецедентних феноменів в англо-, російсько-, україномовних рекламних текстах банерів. Досліджено різноманітні види прецедентних феноменів (імена, висловлення, ситуації), вико¬ристовують у рекламних текстах; визначено їхні функції. The article is devoted to the analysis of precedented phenomena in English, Russian and Ukrainian banner ads. Various kinds of precedented phenomena (names, expressions, situations) used in banner ads are differentiated, their functional properties are interpreted.
Precedented Phenomena in Advertising Discourse
Keywords: прецедентні феномени; precedented phenomena; рекламний дискурс; advertising discourse; банерна реклама; banner ads