Управління трудовою дисципліною персоналу підприємства - Хацько, Аліна Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретико-методичні та практичні аспекти трудової дисципліни. Визначено сутність трудової дисципліни. Розглянуто особливості управління трудовою дисципліною. Охарактеризовано основні складові трудової дисципліни. Визначено методичні підходи до оцінювання впливу трудової дисципліни на ефективність менеджменту персоналу. Дано загальну характеристику *************** та здійснено аналіз основних показників його діяльності. Проаналізовано показники трудової дисципліни ***************. Дано оцінку впливу трудової дисципліни на ефективність менеджменту персоналу ***************.
Keywords: трудова дисципліна; поведінка персоналу; менеджмент персоналу; ефективність