Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу - Гошовська, Дарія Тарасівна (My University, 2025)
«Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу»: методичні рекомендації до практичних занять є важливим елементом професійної підготовки майбутніх психологів. Його реалізація спрямована на формування у здобувачів цілісної системи знань і практичних умінь у сфері психологічної підтримки дітей з особливими освітніми потребами, а також на розвиток компетентностей, необхідних для роботи в умовах інклюзивної освіти, корекційних закладів і соціальних служб.
Keywords: нозологія; порушений розвиток