Роль стратегічного планування у сфері управління транскордонними природними ресурсами - Скороход, Ірина Святославівна; Олейник, Вікторія Василівна; Skorokhod, Iryna S.; Oleinyk, Viktoriia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У роботі розглядається поняття стратегія. Досліджено роль стратегії у плануванні управління транскордонними природними ресурсами, охарактеризовано основні етапи в процесі планування та створення стратегії. The notion of strategy is defined in the paper.

The role of strategy in planning the transboundary natural resource management is studied, the basic stages in the process of planning and creating strategies are characterized.
Keywords: транскордонні природні ресурси; transboundary natural resources; стратегія; strategy