Інформаційна культура вчителя початкової школи в умовах інклюзії - Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2019)
У статті проаналізовано особливості інформаційної культури вчителя початкової школи в умовах інклюзії.
Keywords: інформаційна культура; інклюзивний підхід; початкова школа